Věrnostní sleva 12% ŘÍJEN 2024

Na říjen jsme pro vás připravili slevu 12% na tyto produkty:

Casas de Hualdo Reserva de Familia 500 ml - Olivový olej silné chuti s vytrvalým aroma, který ocení každý gurmán. To nejlepší, co nabízejí olivové háje Casas de Hualdo v elegantní černé láhvi.

Zelené olivy odrůdy Chalkidiki 250 g z řecké farmy Marmaro - Olivy jsou sklízeny výhradně ručně v polovině října a jsou zbavovány hořkosti tradičním přírodním způsobem bez použití konzervantů. Zalévají se solným roztokem, ve kterém jsou ponechány po dobu 6 měsíců. Jsou zdrojem vlákniny a minerálů, mononenasycených mastných kyselin a vitamínu E, který je přírodním antioxidantem.

Dárková sada lanýžových specialit Karlić 3 x 30g - Degustační dárková sada lanýžů s černými olivami, krému s lanýži a salsa tartufata. Ideální dárek pro milovníky dobrého a kvalitního středomořského jídla. Vhodné i pro ty, kteří lanýže ještě neochutnali a chtějí vyzkoušet tuto jedinečnou chuť v různých kombinacích. 

Věrnostní sleva 12% na ŘÍJEN 2024

Produkty v akční nabídce najdete na adrese www.olivum.cz/vernost/ a slevu aktivujete zadáním slevového kódu do formulářového okénka "Vložit slevový kupón" ve spodní části stránky KOŠÍK - https://www.olivum.cz/kosik/.

Produkty se mohou měnit v závislosti na skladových zásobách. O aktuální nabídce produktů ve slevě vás budeme informovat i prostřednictvím našich pravidelných newsletterů.

KDE ZÍSKAT SLEVOVÝ KÓD ?

Tato sleva je určena pro naše zákazníky a podporovatele. Pokud jste udělali v posledním měsíci objednávku, tak slevový kód najdete na „poděkování“, které bylo součástí zásilky. Slevový kód je také uveden na konci každého newsletteru.  K odběru newsletteru se můžete přihlásit při objednání produktů nebo prostřednictvím formulářového okénka v zápatí této stránky.

Dagmar Kublová
OLIVUM.cz

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz