Velké balení oliváče za skvělou cenu

Milí přátelé a příznivci olivového oleje,

dnes pro vás máme skvělou zprávu! Přivezli jsme rodinné 2,5L balení extra panenského olivového oleje pro ty vás, kteří máte v kuchyni holt větší spotřebu a byli jste smutní, že na 3L balení Casas de Hualdo musíte počkat až do nové sklizně. S nákupem dlouho neváhejte, protože naše skladové zásoby jsou omezené!

Rodinné balení extra panenského olivového oleje Castillo de Canena

Rodinné balení 2,5l extra panenského olivového oleje Picual

Rodinné 2,5 litrové balení extra panenského olivového oleje odrůdy Picual ze španělské rodinné farmy Castillo de Canena je skvělým poměrem kvality a ceny. Picual má střední intenzitu chuti s vyváženou hořkostí a pikantností. Potěší vás svěží aroma zralých rajčat, rajčatových listů a čerstvě posečené trávy.

Picual je univerzální olivovový olej, který můžete použít ve studené i teplé kuchyni. Skvěle se hodí pro přípravu zeleninových salátů, grilované zeleniny, výraznějšího rybího masa jako je losos nebo tuňák, pro bílé i červené maso, těstoviny, risotto nebo dochucení krémových polévek.

 Baleno do krásné plechovky, jejíž design evokuje větve a květy olivovníků v andaluském Jaénu.

 A cena? Více než příjemná! Jen 1325 Kč za balení, což je 265 Kč / 0,5l.

KOUPIT RODINNÉ BALENÍ EXTRA PANENSKÉHO OLIVOVÉHO OLEJE

x

NOVINKA: Dárkové kazety Castillo de Canena

Už jste si na vlastní chuťové pohárky vyzkoušeli, že olivové oleje Castillo de Canena patří k olivové špičce? Pokud byste rádi svoji zkušenost sdíleli se svými blízkými, máte teď možnost jim věnovat dárek v podobě luxusního balení olivových olejů, případně doplněného o vinný ocet. Vybrat si můžete ze dvou nových dárkových balení. Darujte olivový olej, darujete zdraví! 

Dárková kazeta Castillo de Canena

KOUPIT DÁRKOVOU KAZETU CASTILLO DE CANENA

 

NOVINKA: Bílý balzamikový vinný ocet Chardonnay 250 ml

Bílý balzamikový vinný ocet Castillo de Canena je vyroben z hroznů Chardonnay pěstovaných na rodinném panství a okyselený mistry vinaři v Jerez de la Frontera. Vyznačuje se zlatou barvou, sladkými květinovými tóny a jemnou vyvážeností mezi kyselostí a sladkostí. Tento ocet je balen do elegantní neprůhledné lahvičky a představuje ideální doplněk k jemným pokrmům, salátům či rybám.

 cdc-vinagro-clanek-min

KOUPIT VINNÝ OCET CHARDONNAY

Dagmar Kublová
Sommelier olivových olejů

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz