Umami slaví úspěch na WineHunter Food Award 2024

Produkty firmy Umami jsme vám představili nedávno a velmi nás těší, že vám chutnají. A zřejmě nechutnají jenom vám, ale i mlsným jazýčkům porotců na mezinárodních gastro soutěžích, jak o tom svědčí aktuální úspěch.

Na prestižní soutěži WineHunter Food Award 2024 se výrobky Umami umístily na předních příčkách v kategorii Food. Mezi oceněnými byly Tagliolini s černým česnekem, které se staly novinkou roku 2024, a také krém z černého česneku, který získal uznání za svou jedinečnou chuť a vysokou kvalitu.

WineHunter Food Award je prestižní soutěž, která se každoročně koná a oceňuje nejlepší produkty v oblasti potravinářství. Produkty jsou hodnoceny na základě kvality, inovace a senzorických vlastností. Umami svými výrobky jasně dokazuje, že patří mezi špičku v oblasti gurmánských specialit.

Umami - černý česnek

Jak použít těstoviny a krém z černého česneku v kuchyni?

Tagliolini s černým česnekem jsou ideální volbou pro sofistikované pokrmy. Lze je kombinovat s jemnými omáčkami z mořských plodů nebo krémovými omáčkami na bázi sýra a bylinek. Pro lehký, ale chutný pokrm stačí přidat olivový olej, čerstvé bylinky a posypat parmezánem.

Krém z černého česneku je vynikající pro dochucení různých pokrmů. Můžete jej použít do omáček, marinád nebo přímo jako přísadu na pizzu či bruschettu. Skvěle se hodí k masu, rybám i grilované zelenině, kde dodá pokrmu jemnou, lehce sladkou a umami chuť.

Tak ochutnejte😊

Dagmar Kublová
OLIVUM.cz

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz