NOVINKY Řecké olivy a tapenády

S velkou radostí vám představujeme čtyři nové lahůdky, které jsme právě zařadili do naší nabídky: nakládané zelené olivy, nakládané olivy Kalamata, tapenádu ze zelených oliv a tapenádu z oliv Kalamata. Tyto produkty pocházejí od prémiové řecké značky Hrysos, která je známá svou tradicí, kvalitou a respektem k autentickým středomořským chutím.

Nakládané olivy a tapenády Hrysos

Nakládané zelené olivy Hrysos

Nakládané zelené olivy Hrysos jsou křupavé, svěží a plné bohaté chuti. Tyto olivy jsou ručně sbírané v regionech Messinia a Argolida, kde se pěstují v ideálních podmínkách středomořského klimatu. Díky své pevné struktuře a lehce hořké chuti jsou ideální jako předkrm, do salátů nebo jako příloha k různým pokrmům. Zelené olivy jsou také bohaté na zdravé tuky, antioxidanty a vitamíny, které podporují zdraví srdce a zlepšují trávení.

Nakládané olivy Kalamata Hrysos

Nakládané olivy Kalamata Hrysos jsou charakteristické svou tmavě fialovou barvou a ovocnou chutí, která ztělesňuje esenci řecké kuchyně. Olivy Kalamata jsou ručně sbírané a tradičně zpracované, což jim dodává bohatý a ovocný chuťový profil. Tyto olivy jsou ideální jako tapas, přísada do salátů nebo jako samostatný předkrm. Obsahují vysoký podíl zdravých mononenasycených tuků a antioxidantů, které jsou prospěšné pro vaše srdce a celkové zdraví.

Tapenáda ze zelených oliv Hrysos

Tapenáda ze zelených oliv Hrysos je svěží a chutná pomazánka, vyrobená z pečlivě vybraných řeckých zelených oliv. Kombinace oliv, kapar, bylinek a olivového oleje vytváří bohatou chuťovou paletu, která se skvěle hodí na pečivo, do sendvičů nebo jako dip k zelenině. Tapenáda je plná zdravých tuků, vitamínů a minerálů, které podporují zdravé trávení a posilují imunitní systém.

Tapenáda z oliv Kalamata Hrysos

Tapenáda z oliv Kalamata Hrysos je vyrobena z nejkvalitnějších oliv Kalamata, které jsou známé svou bohatou a zemitou chutí. Tato tapenáda je ideální jako pomazánka na chléb, dip k zelenině nebo jako doplněk k těstovinám. Obsahuje přírodní ingredience, jako jsou kapary, bylinky a olivový olej, které podporují zdraví srdce a dodávají tělu důležité antioxidanty.

Olivy a tapenády Hrysos

Hrysos je prémiová značka pocházející z bohaté olivové tradice řeckého Peloponésu, konkrétně z regionů Messinia a Argolida. Hrysos je synonymem pro vysoce kvalitní olivové produkty, které jsou vyrobeny z pečlivě vybraných oliv odrůd, jako jsou Kalamata a Manaki. Hrysos klade důraz na tradiční metody pěstování a zpracování, čímž zajišťuje zachování autentické středomořské chuti a bohatých nutričních hodnot v každém produktu.

Tyto produkty od značky Hrysos vám přinesou pravý středomořský zážitek a obohatí vaši kuchyni o autentické řecké chutě. Vyzkoušejte je a nechte se unést do slunného Řecka při každém soustu.

Dagmar Kublová
Sommelier olivových olejů

Dagmar Kublová - OLIVUM.cz